Kulcs-adatok

• A raktárépület hasznos alapterülete összesen: 4.945,00 m²
• Raktározási lehetőség: 3.874,50 m²
• Legfelső rakodási szint: 7,5 m

 

Elérhetőség

1151 Budapest, Bogáncs u. 12.

Imre Jenő igazgató

Tel: (1) 441-1923

imre.jeno@bmsk.hu

Logisztikai Központ

Logisztikai Központ

Logisztikai központunk Észak-Budapest rohamosan fejlődő nagykereskedelmi elosztó régiójában található. Közúton a teherforgalom részére rendkívül jól megközelíthető az M3-as és az M0-s autópályákról, illetve a belvárosból az M3-as autópálya kivezető szakaszán. A Megyeri híd átadása jelentősen megkönnyíti a Dunántúl északi régióival való összeköttetést. A létesítményt 2010 márciusában az MNV Zrt. társaságunkba apportálta.

Az áruszállítási feladatok lebonyolítására megfelelő minőségű, aszfaltozott, kamionforgalomra is alkalmas közút áll rendelkezésre. A raktárközpont területén a kamionok és tehergépkocsik közlekedése és rakodása, illetve a személygépkocsival érkezők számára a telephelyen belüli, illetve a bejárat előtti parkolási lehetőség biztosított.

A Logisztikai Központ teljes egésze fűtött, szellőztető rendszerrel ellátott. A Központban a biztonságot és áttekinthetőséget a legkorszerűbb raktározási mód és jól kiépített védelmi rendszer biztosítja. Az épület biztonságát kívülről kamerák, mozgásérzékelők és 24 órás fegyveres portaszolgálat, belülről helyiségenként mozgásérzékelők, ablaktörés, ajtó- és ablaknyitás jelzők, valamint tűzjelzők, füstérzékelők szolgálják. Bármilyen jelzés esetén az irodákban és a raktárakban történő mozgás kizárólag jogosultság alapján, mágnes kártyás beléptetéssel lehetséges.

Társaságunk szorosan együttműködik a rendvédelmi szervezetekkel, teljes szakmai segítséget biztosítva feladataik ellátásához, valamint a birtokában lévő logisztikai háttérrel is rendelkezésükre áll. Legfőbb logisztikai tevékenység jelenleg az okmányirodák – 295 – országos ellátása különféle okmányokkal, rendszámokkal, irodai eszközökkel, nyomtatványokkal, segédanyagokkal.